Coco Monkey Agroforestry Belize – NL bedrijfsbezoek

In samenwerking met de Mennonitische gemeenschap wordt de plantage opgezet, die let op 100% biologische en organische bedrijfsvoering. De plant isage is als agro-forestry een herbebossing van land dat anders gebruikt zou worden als meer gangbare landbouw, waardoor uitputting van de bodem en verlies aan biodiversiteit wordt tegengegaan en teruggedrongen. In samenwerking met en onder de certificering van Gold Standard voor de Global Goals wordt er momenteel gewerkt aan de totstandkoming van wat de impactbeoordeling zal zijn van de UN Sustainable Development Goals ( issuance of Certified SDG Impact Statements and Products ).
Voor meer informatie: https://www.goldstandard.org/our-work/innovations-consultations/activity-requirements-agriculture

“Wij zijn boeren en producenten van biologisch-organische verse jonge kokosnoten van de ‘Braziliaanse Green Dwarf’ soort. Wij zijn bezig om Global Gap gecertificeerd te zijn in 2024. Wij hebben meer dan 800 hectaren aan kokosnoten en een geprognotiseerde productie van meer dan 20 miljoen kokosnoten in 2024.”

Wij willen onze producten aanbieden aan de Nederlandse bedrijven. De reguliere markt van groente & fruit distributie in Nederland is een eerste kanaal dat wordt benaderd. Als ander kanaal wordt onderzocht of de organische bestanddelen (ingrediënten) van de kokosnoten ook nuttig kunnen zijn bij oplossingen voor diverse problemen, bijvoorbeeld met water. Maar gedacht wordt ook aan de jeugd, die op sportscholen energy drinks nuttigen die op basis van chemische toevoegingen ongezond zijn.

Wij kunnen samples arrangeren en dat doen wij door u uit te nodigen om onze plantage in Belize te komen bezoeken. Bij achteraf vertrek regelen wij met koeling dat samples in handbagage meegegeven worden.

Post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d