Associatie Positive Climate Action Enterpreneurs is een startup partnership van partner uit Nederland RDP Development B.V. (RDP). RDP is senior adviseur met ruime technische managementervaring - ook in PPS, met kennis van technologie om organische reststromen op economisch duurzame manier te verwerken en werkt effectief & doelgericht marketing geraffineerd tot in de puntjes uit. In gezamenlijk breed netwerk ligt focus in eerste instantie op de Nederlandse en bestaande internationale contacten in Non-Annex 1 landen zoals Honduras, Ecuador, Indonesië, Peru, Colombia, Costa Rica, Mexico en Oekraïne.

RDP adviseert reeds het MKB bedrijfsleven sinds dat er door eigenaar Rogier van Meenen als technisch natuurkundige aan TU Delft is afgestudeerd in 1997, bij het aan de praat krijgen van technische systemen en bij het duurzaam economisch aan de praat houden. Daarbij voert RDP empirisch onderzoek uit, doet site-visits, modelleert en rapporteert, doet aanbevelingen en bouwt daarop voort, ten dienste van de klant.

Klanten zijn projectontwikkelaars en eigenaren die exploitant zijn van duurzame energie opwekking (met beschikking over FIT concessie, vergunningen en financiering).

Over RDP Development B.V.

RDP Development B.V. activeert Remote Distance Performance.

Klantgroep: Projectontwikkelaars en -eigenaren die exploitant zijn van duurzame energie opwekking (met beschikking over FIT concessie, vergunningen en financiering)

Het aanbod is empirisch veldonderzoek, kennis van aangewende technologieën plus modellen en pragmatisme, die tezamen ervoor zorgen dat internationale projecten kunnen worden geoptimaliseerd en duurzaam economisch in de lucht blijven .... en de klant geld verdient met CO2 reductie! Met een drietal contractvormen werkt RDP Development aan CO2 reductie:

  1. Technisch Monitoring Prestatie Contract (TMPC) vaste periode 6 maanden (via RDP Development)
  2. Carbon Upgrade Agreenent (CUA) over meerdere jaren (via RDP Development)
  3. Carbon Mandate Agreement (CMA) meerjarig (via partner van Global-Climate i.o.)

Er wordt aangesloten bij de in het betreffende land geldende wet- en regelgeving.

Als u internationaal en in bovenstaande landen actief bent en u interesse heeft om gecertificeerde CO2 te reduceren, neem gerust telefonisch of per email contact op.